Gå til hovedinnhold

Filter

På alle Mspa boblebad er filter, sammen med vannkjemikalier, det desidert viktigste du trenger. Det skal stå et filter montert på riktig plass til en hver tid man har vann i badet. Den eneste gangen filteret ikke skal stå i er den veldig korte tiden du bruker på å skylle filteret. Grunnen til at filteret er såpass viktig er at det beskytter komponentene i motoren mot diverse urenheter i vannet. Du kan anse filteret som et deksel til en mobiltelefon, uten det vil sannsynligheten for at noe bli ødelagt øke betraktelig. På de aller fleste Mspa bad vil filtrene på bildet passe og være det man skal benytte.

Har du derimot et comfort bad er det andre filter du trenger. Klikk deg videre for å lære mer om disse.