Gå til hovedinnhold

Støvsugere

De aller fleste har spabadet sitt plassert ute som vil si at man ofte kan dra med jord, gress og andre urenheter opp i badet, som man helst ikke vil dele badeopplevelsen med. Heldigvis har vi et godt utvalg av ulike støvsugere som er til god hjelp når man skal fjerne slikt fra vannet. Vi har alt fra simple manuelle støvsugere hvor man bruker egen muskelkraft til kraftige batteridrevne støvsugere. Alle disse er så klart egnet for å brukes i vann. Klikk deg gjennom de ulike variantene for å finne den som passer best for ditt behov.