Gå til hovedinnhold

Ico Spaguard

ICO Spaguard er en elektronisk målingsenhet som sender målinger til en app på mobilen din. Der har du en komplett oversikt over ulike målinger og du kan hente ut grafer for hver enkelt måling, samt se utviklingen over tid. I tillegg vil den kunstige intelligensen i ICO-en gi deg anbefalinger og råd rundt hva som burde gjøres med vannet slik at du opprettholder den optimale vannkvaliteten.

Ved å benytte ICO Spaguard kan du sikre deg kontroll og oversikt over spabadet ditt, fra hvor enn du befinner deg. Så lenge enheten er koblet til wi-fi kan du hente ut målinger fra appen, uavhengig av om du er på skitur i marka utenfor hytta, eller om du er på andre siden av kloden. Den første timen etter oppstart vil ICO-en utføre og sende målinger hvert 10. minutt. Etter den første timen har passert er den normale rytmen at den sender målinger til appen en gang i timen.